top of page

- De tocht gaat van QR code naar QR code door de binnenstad van Brugge. Hiervoor krijg je een tablet van ons mee maar je kan hiernaast ook je eigen telefoon gebruiken. De volgende QR code kan slechts verkregen worden door raadsels en opdrachten goed op te lossen.

- Jullie krijgen een rugzak met materiaal mee. Zonder dit materiaal kan je de tocht niet 'spelen'. Op het eind van de tocht breng je de rugzak volledig en ongeschonden terug naar ons: Homo Ludens, Verversdijk 24.

 

- Speel je het spel met kinderen? Geen probleem. In de grote rugzak zit een kleine rugzak met materiaal dat de kinderen ook kunnen hanteren. Op die manier kunnen ze je helpen om de tocht te doen en tegelijkertijd houden ze zich zoet zodat jij de tijd hebt om de tocht rustig af te werken zonder dat de kinderen zich vervelen. Let op! Alles uit de kleine rugzak hebben jullie zelf ook nodig om de tocht te kunnen doen!

 

-“Jouw” tempo is het juiste. Jullie hoeven weinig rekening te houden met de tijd. U start op het uur dat u wenst en brengt de rugzak weer binnen voor 21u. Dit geeft jullie de gelegenheid om ondertussen een terrasje te doen, een museum of kerk te bezoeken of iets langer stil te staan langsheen de route, als je dat wenst. Dit is echter niet nodig om het spel te spelen en deze zijsprongetjes zijn dus uiteraard ook niet inbegrepen in de prijs van onze tocht. ( Lanceringsprijs: €48/team met max 6 volwassenen )

- De wandeling zelf is ongeveer 4.5 kilometer lang en duurt in principe een klein uurtje om deze op een normale wandelgang af te stappen.

Met het oplossen van de raadsels en puzzels erbij moet je rekenen op een duurtijd van ongeveer 3 à 4 uur, uiteraard afhankelijk van hoe je het spel speelt. (hoe snel jullie de codes vinden en dit met of zonder gebruik van de hints)

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page