top of page
Krigri.jpg

Kristoff is advocaat maar stapt met graagte eens uit deze rol . Griet is leerkracht en begeleidt studenten die de opleiding bachelor lager onderwijs bij Vives volgen en werkt er ook in het spellenarchief. Samen vormen zij een speels duo en vullen ze elkaar perfect aan. Daar waar Griet meestal vol enthousiasme in een nieuwe uitdaging vliegt, stapt Kristoff terecht eens op de rem en denkt meer na over wat de gevolgen zouden kunnen zijn. 

Beiden beten ze zich vast in het project 'La Loca' en ze zijn heel erg benieuwd of het publiek hen even enthousiast zal volgen. 

Laat gerust een review na. Indien dat positief is, springen ze een gat in de lucht. Ze staan even goed open voor opbouwende kritiek waar ze zeker en vast mee aan de slag zullen gaan.

Bij deze wensen wij iedereen die ons vrijblijvend geholpen heeft om onze droom waar te maken, hier even in de spotlights te  zetten. Hierbij denken we uiteraard in de eerste plaats aan onze kinderen: Boudewijn, Elise, Arthur, Julie en Thibault. Daarnaast konden we steeds rekenen op de hulp van opa Jef. 

Zonder Bruno & Griet, Céline Goekint, Tom Van Bogaert, David Serlet, LMBD advocaten, ons enthousiast testpubliek, Raakvlak (onroerend erfgoed Brugge en Ommeland) en de mensen waar we de QR codes mochten hangen, zou het fijne resultaat van La Loca zeker niet hetzelfde geweest zijn. Onze oprechte dank aan iedereen die hieraan mee wou werken. 

bottom of page